Tel.: 0728-209193
Tel.: 0746-384258


Alba Iulia, Str. TOPORASILOR, CT 21, Ap.4, parter
(In CETATE, Zona Piata, vis-a-vis de Magazinul Chinezesc)


Program de lucru:

Luni: LIBER
Marti - Vineri: 10.30 - 20.00
Sambata: 10.30 - 17.00
 

Salon de infrumusetare Coafor Cosmetica Manichiura Pedichiura Frizerie Masaj SALONUL LV7 Alba Iulia

 
 

Frizerie & Coafor

FRIZERIE & COAFOR

Te uiti prin reviste si esti fascinata de diverse coafuri si mai ales de frumusetea pe care o creaza “purtatoarelor”. Asa ajungi sa gasesti o coafura care sa iti placa tat de mult incat sa ti-o doresti pentru ziua nuntii. Dar nu tot ce este la moda ni se potriveste, in felul acesta risti sa alegi o coafura care sa nu se armonizeze cu trasaturile chipului tau ori cu rochia sau stilul nuntii. Indicat ar fi sa rogi un stilist sa iti arate mai multe variante de coafuri care ti s-ar potrivi, iar tu sa o alegi pe cea care iti place.

Fie ca aceste modificari constau in rearanjarea suvitelor sau adaugarea unur cleme sau accesorii de par, totusi astfel de intervenii nu reprezinta o solutie buna. O coafura trebuie sa fie perfecta atunci cand pleci din coafor, caci suvitele sunt prinse intr-un fel, fixate, iar accesoriile sunt puse de asa natura incat sa se potriveasca coafurii si totodata sa aiba stabilitate. Doar daca esti coafeza poti face astfel de modificari, mai ales in ziua nuntii.

Nu te lasa influentata intr-un moment unic din viata ta. Mai tarziu cand te vei uita peste poze ori prin inregistrarile video te vei simti nemultumita si toata viata vei purta in suflet nemultumirea unei astfel de alegeri.

Este adevarat ca accesoriile de par pot crea un efect superb coafurii tale, insa daca sunt prea multe si prea stralucitoare vor anula efectul coafurii si de asemenea eleganta de care trebuie sa dai dovada intr-o astfel de seara ca cea a nuntii.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one